Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ορθιος και στο Μονακό !

Χθες τη Λάτσιο, σήμερα τη Μονακό. Και τις δύο, ο Ολυμπιακός Βόλου τις κοίταξε στα μάτια. Και ας βρίσκονται σε πιο προχωρημένοι στάδιο προετοιμασίας. Στο Πριγκιπάτο, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 1-0, αλλά άξιζαν καλύτερης τύχης, αφού δέχτηκαν το γκολ στο 6ο λεπτό από τον Παρκ και έμειναν με δέκα παίκτες στο 28' λόγω αποβολής του Καμπάνταη.
Με τα σημάδια της κούρασης εμφανέστατα από το κοπιαστικό ταξίδι, αλλά και τη διάθεση να αποδείξουν πως έχουν πολλά να προσφέρουν, οι παίκτες του Σάκη Τσιώλη κέρδισαν στο Πριγκιπάτο το χειροκρότημα των 2.000 Γάλλων οπαδών που βρέθηκαν στο Λουί Ντε, αλλά και του προπονητή τους που δεν σταμάτησε να μοιράζει μπράβο.
Ο Ολυμπιακός Βόλου, μετά το γρήγορο γκολ του Παρκ στο 6', βρήκε τα πατήματά του στο γήπεδο και απείλησε για την ισοφάριση στο 23' όταν ο Καπετάνος έβγαλε σε θέση βολής τον Σολάκη, αλλά ο Ρουφιέ σταμάτησε την τελευταία στιγμή την πορεία της μπάλας προς τα δίχτυα του. Η Μονακό είχε και ένα δοκάρι με τον Σανκαρέ (!) στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα στο 40ό λεπτό.
ΜΟΝΑΚΟ: Ρουφιέ (46' Σαμπέρ), Λολό, Μονγκονγκού (61' Γκακπέ), Χάνσον (76' Γκοσό), Μουρατορί (46' Τραορέ), Ν' Κουλού, Μανγκανί (76' Νιμανί), Αουμπαμεγιάνγκ (76' Κουταντέρ), Νικουλάε (76' Μαλκουί), Μπουλό, Παρκ (61' Μεντί).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Γιακούποβιτς (46' Ρόκα-90+ Μαρούλης), Μόνχε (46' Ρόκας), Τομάς (46' Γκότοβος), Αλβάρεζ (46' Kάστρο), Σολάκης (46' Μαρτίν), Σανκαρέ (46' Σκάρος), Ψυχογιός (46' Σελεζί), Καμπάνταης, Καπετάνος (46' Ρίκα), Ζαραδούκας (83' Mητρόπουλος), Ουμπίντες (66' Πλιάγκας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου