Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Επιστρέφει σπίτι της η Αναγέννηση !

Μπορεί να πέρασαν το μεγαλύτερο... ψυχογράφημα της ιστορίας οι φίλαθλοι της Αναγέννησης, μπορεί να έζησαν απιστευτα θρίλερ και παλινωδίες, μπορεί να το πήραν αποφαση σε κάποια στιγμή πως η ομάδα τους παρά το τεράστιο λαϊκό έρεισμα που διαθέτει οτι δεν θα υφίσταται ως αγωνιστική οντότητα, αλλά για μία ακόμη φορά η γηραιά κηρία της Θεσσαλίας αποδείχθηκε πως έχει μια έφεση ν' αναγεννάται μέσα απο τις στάχτες της. Το λέει άλλωστε και το όνομά της!
Η Αναγέννηση επιστρέφει στην Καρδίτσα! Επιστρέφει στο σπίτι της. Ο κ. Κωτούλας το βράδυ της Παρασκευής δέχθηκε την πρόταση που του έγινε απο τη διοικούσα επιτροπή που αποτελείται απο Καρδιτσιώτες και θα παραχωρήσει τα ηνία στην πόλη. Εστω και αργά η ομάδα επιστρέφει εκεί που ανήκε. Αυτή η είδηση και μόνο προκάλεσε μεγάλη ικανοποίηση στις τάξεις των φιλάθλων καθώς πλέον θα ορίζουν τη μοίρα της ομάδας και θα κάνουν ο,τι περνάει απο το χέρι τους για να την κρατήσουν όρθια. Τα παλιά μέλη της διοίκησης, αλλά και οι υπολοιποι Καρδιτσιώτες που συμμετείχαν στο ΔΣ της διοικούσας θα δώσουν όλες τους τις δυνάμεις για να χτιστεί κάτι καλό μέσα απο τα ερείπια που δημιουργήθηκαν τους τελευταίους μήνες. Το σίγουρο είναι ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος και η ομάδα βρέθηκε μια ανάσα απο το... νεκροταφείο! Χρειάζεται λοιπον τεράστια προσπάθεια για να δημιουργηθούν οι συνθήκες που θα δώσουν ώθηση στο σύλλογο και θα τον καταστήσουν ανταγωνιστικό.
Μέσα σε λίγες ημέρες η Αναγέννηση πρέπει να τα βρεί όλα. Προπονητές, παίκτες, ανανεώσεις. Με την διάθεση όμως που δείχνουν και τα μέλη της διοίκησης, αλλά και οι φίλαθλοι όλα γίνονται. Δημιουργούνται συνθήκες ξεσηκωμού, θα βγουν διαρκείας, θα γίνει μεγάλη μάχη να κρατηθεί ο σύλλογος όρθιος. Ακόμη και οι ποδοσφαιριστές που έκαναν προσφυγή έχουν προσεγγιστεί και δείχνουν ικανοποιημένοι με τις εξελίξεις.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Απο την Παρασκευή όπου και είχαμε τη συμφωνία και τη διάθεση του κ. Κωτούλα να δώσει την ομάδα εκεί που την πήρε πριν δύο χρόνια, ξεκίνησε ο σχεδιασμός. Ηδη έγιναν πολλές επαφές με ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ που είχαν σκορπίσει στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα ενώ απο σήμερα δεν αποκλείεται να οριστικοποιηθεί το ζήτημα του προπονητή. Επισης έχουν προσεγγιστεί παίκτες και γίνεται μεγάλη προσπάθεια προς όλες τις κατευθύνσεις. Ο άνθρωπος που θα ηγηθεί του αγωνιστικού (και ήδη έχει ξεκινήσει τις επαφές) θα είναι ο Μάκης Τζάτζος ενώ η προσωρινή διοικούσα επιτροπή θα συνεχίσει τη θητεία της και όλα τα μέλη θα είναι επι ποδός. Δεν υπαρχουν αξιώματα, δεν υπάρχουν παρέες, δεν υπαρχουν τίτλοι και διάφορα άλλα. Η Καρδίτσα φαίνεται ότι θα είναι μια γροθιά.

ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η πρωτοβουλία με τις προεγγραφές αγοράς μετοχών θα συνεχιστεί ενώ μέσα στο επόμενο τριήμερο θα κυκλοφορήσουν και τα διαρκείας τα οποία θα πάνε πόρτα πορτα σε όλη την Καρδίτσα. Με τη διάθεση που υπάρχει στον κόσμο μπορεί να γίνει και ρεκόρ πώλησης διαρκείας των τελευταίων ετών. Πιθανότατα όλο αυτό το εγχείρημα που ξεκινάει με πολύ μεγάλη διάθεση θα δείξει και τον δρόμο σε όλες τις ομάδες που διαθέτουν μαζικότητα. Αν κερδηθεί το στοίχημα συμμετοχής του κόσμου αυτές οι ομάδες δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ούτε χρειάζεται να βασίζονται στις διαθέσεις και στις ικανότητες του ενός ή των δύο "σωτήρων".
Οι σύνδεσμοι φιλάθλων της ομάδας ULTRAS GATE 3 - ΛΕΦΑΚ - LAPPA FANS - ATHENS GLUB GATE 3 - SALONIKA FANS GATE 3 έχουν χαιρετίσει με ενθουσιασμό τη νέα εξέλιξη και όχι μόνο θα είναι στο πλευρό των ανθρώπων που θα ηγηθούν της προσπάθειας αλλά θα αναλάβουν και πρωτοβουλίες να φύγουν τα διαρκείας και οι μετοχές.
Μέσα στην εβδομάδα ξεκινάνε όλα. Ηδη έγιναν οι πρώτες επαφές με πολλούς παίκτες και τη Δευτέρα θα έχουμε ανακοινώσεις για όλα. Πιθανότατα και μια μεγάλη συνέντευξη τύπου. Μέσα στις επομενες ημέρες μπορεί να έχουμε και ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου