Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

ΚΑΛΛΙΘΕΑ 8-0 ΦΟΥΦΑΣ

Συνεχίστηκαν το πρωί του Σαββάτου οι προπονήσεις της Καλλιθέας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και γυμναστήριο. Το απόγευμα η ομάδα μας, σε φιλική αναμέτρηση με την τοπική ομάδα του Φούφα επικράτησε 8-0. Τα γκολ σημείωσαν οι Παπαναστασίου (28' 1-0), Φουντουκίδης (31' 2-0), Tchana (53' 3-0, 79' 6-0, 80' 7-0), Τεγούσης (77' 5-0, 86' 8-0) και Μαρουκάκης. Στο 0-0 ο Φαμπίνιο έχασε πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να ανήξει το σκορ, ενώ πικρία άφησε ο τραυματισμός του Ντακόλ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Βραζιλιάνος φορ χτύπησε στο γόνατο, έβγαλε αξονικη τομογραφία και τη Δευτέρα θα βγουν οριστικά συμπεράσματα για την κατάστασή του. Πάντως, δεν εκφράζονται ανησυχίες για σοβαρή ζημιά.

Στο Α' ημίχρονο η Καλλιθέα αγωνίστηκε με τους: Αθανασόπουλο (αντικαταστάθηκε στο 30' από τον Μανιάτη), Αρκούδα, Κουτρουμπή, Ηρακλή, Τζωρμπατζάκη, Παπαναστασίου, Καλτσά, Φουντουκίδη, Φαμπίνιο, Καραδήμο και Ντακόλ (8' αντικαταστάθηκε από τον Μαρουκάκη).

Στο Β' ημίχρονο η ομάδα παρατάχθηκε ως εξής: Μανιάτης (60' αντικαταστάθηκε από τον Δράμπαλη), Ζουμπουλάκης, Σπυριδάκης, Κισκαμπάνης, Κούρκουλας, Κατσαρός, Σταύρου, Τεγούσης, Πλατέλλας, Tchana και Μαρουκάκης.
Το πρωί της Κυριακής η ομάδα θα κάνει την τελευταία προπόνηση στην Κλεισούρα και μετά θα αναχωρήσει για Αθήνα όπου θα αφιχθεί το βράδυ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου