Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

ΑΡΗΣ : Πάνοπλος με Γιαγκελόνια

Χωρίς προβλήματα κυλά η προετοιμασία του Άρη ενόψει του επαναληπτικού της 3ης προκριματικής φάσης του Γιουρόπα Λιγκ κόντρα στη Γιαγκελόνια. Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες διαθέσιμους για να επιλέξει το καλύτερο δυνατό σχήμα που θα αντιμετωπίσει την ομάδα του Μπιάλιστοκ.

Σημείο αναφοράς αποτελεί η χρησιμοποίηση η μή του Κάρλος Τόχα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, Αν δηλαδή ο 56χρονος τεχνικός επιλέξει τον Κολομβιανό μέσο ή χρησιμοποιήσει από το ξεκίνημα του αγώνα τον Σάκη Πρίττα δίπλα στον Μεντί Ναφτί.

Μερικές από τις σκέψεις του θα εκφράσει στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου που ορίστηκε για τις 13.00 μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνηση πριν τον αγώνα. Ατή θα πραγματοποιηθεί στα γήπεδα του Μάτα στη Ν. Ραιδεστό λόγω εργασιών στο προπονητικό κέντρο του Άρη στο Ρύσιο.

Από αύριο στη Θεσσαλονίκη οι Πολωνοί

Νωρίτερα από το αναμενώμενο θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Γιαγκελόνια. Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι της Πολωνικής ομάδας είναι προγραμματισμένο να φτάσουν αύριο στις 15.20 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και θα διαμείνουν σε ξενοδοχείο της περιοχής. Το απόγευμα το σύνολο του Πρόμπιερζ θα πραγματοποιήσει μία κλειστή προπόνηση σε γήπεδο της επιλογής του ενώ την παραμονή του αγώνα στις 20.45 θα διεξαχθεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Νωρίτερα στις 20.00 το βράδυ της Τετάρτης (04.08) ο τεχνικός της ομάδας από το Μπιάλιστοκ θα μιλήσει για τον αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φιλοξενούμενοι παρέλαβαν 500 εισιτήρια για να καλύψουν τις ανάγκες τους και επιπλέον 100 προσκλήσεις για τις θέσεις των VIP. Αρκετοί βέβαια από αυτούς που θα ταξιδέψουν έχουν ήδη επιλέξει να συνδυάσουν τον αγώνα της ομάδας τους με ένα διήμερο στις παραλίες της Χαλκιδικής. Από μέρες έχει κανονιστεί ένας σημαντικός αριθμός πολωνών ταξιδιωτών να βρεθεί στη Γερακινή ώστε να απολαύσει τις ομορφιές της Χαλκιδικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου