Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Φιλική «τεσσάρα» ο ΠΑΣ Γιάννινα !

Με τον Στεφάν Ντεμόλ να δοκιμάζει μια σειρά από σχήματα και πρόσωπα, ο ΠΑΣ Γιάννενα επικράτησε 4-0 της Δόξα Κρανούλας σε φιλικό παιχνίδι που έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο γήπεδο της Ρητίνης. Ο Σκούφαλης άνοιξε το σκορ πολύ νωρίς (3’) και παράλληλα λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, ενώ ένα λεπτό νωρίτερα ο Σιαλμάς έστειλε τη μπάλα να προσκρούσει στο δοκάρι.

Ο Κώτσιος διπλασίασε τα τέρματα για τον «Άγιαξ της Ηπείρου» στο 37’ ενώ στο 43’ ο Μπουχάν έφτασε μια ανάσα από το γκολ, αλλά ο Μπαντής μπλοκάρε τη μπάλα λίγο πριν αυτή περάσει την γραμμή τέρματος. Ο Μπακαγιόκο διαμόρφωσε το τελικό σκορ με δυο τέρματα στο δεύτερο ημίχρονο (47’, 50’), ενώ στο 48’ ο Γκαρόζης στάθηκε άτυχος και ισοφάρισε τα δοκάρια για τη Δόξα. Ο Κουβεντάρης είχε δυο ευκαιρίες στο 57’ και το 59’ ενώ στο τέλος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κηπουρός, Ντάσιος, Βάντερσον, Κώτσιος, Ανδράλας, Σενόνε, Σκούφαλης, Ιωάννου, Μπουχάν, Ντε Βισέντι, Σιαλμάς.
Στο β΄ μέρος αγωνίστηκαν και οι: Κουβεντάρης, Στάθης, Μιχαήλ, Πάντος, Βαρτζιώτης, Κειτά, Τζάνης, Νικολόπουλος, Μπακαγιόκο, Κουτσοσπύρος, Κυριάκος.
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ: Μπαντής, Σταμούλης, Γκαρόζης, Γκόλιας, Παπαβασιλείου, Τασιούλας, Χήρας, Δάσκαλος, Γκαρόζης, Ντάριο, Καμίλ Κρολ.
Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Καραθανάσης, Γιάκος, Θρασκιάς, Κλεισούρης, Κοτσίνας, Χαμπίμπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου