Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Ρολάρει και 2-0 την Αλ Σαντ

Νίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου στο τρίτο του φιλικό στη διάρκεια του βασικού σταδίου προετοιμασίας, επί της Αλ Σαντ από το Κατάρ με 2-0 και μάλιστα συνοδευόμενη από καλή εμφάνιση.
Οι ερυθρόλευκοι έδειξαν άκρως θετικά στοιχεία στο επιθετικό παιχνίδι τους και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες μπροστά στην αντίπαλη εστία. Προηγήθηκαν στο 45ο λεπτό με τον Πλιάγκα να τελειώνει υποδειγματικά έναν συνδυασμό του Σκάρου με τον Ρόκα και στο 60ό λεπτό έφτασαν στο 2-0 με τον νεαρό Παύλο Μητρρόπουλο να βρίσκει δίχτυα μετά από εξαιρετική ασίστ του Ρόκα.
Απόλυτα ευχαριστημένος εμφανίστηκε στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Σάκης Τσιώλης: «Το σημερινό ήταν ένα ακόμη χρήσιμο, φιλικό παιχνίδι στα πλαίσια της προετοιμασίας της ομάδας. Τα συμπεράσματα από τα φιλικά είναι καθοριστικά και δείχνουν το βαθμό ετοιμότητάς μας. Σήμερα ο Ολυμπιακός Βόλου λειτούργησε άψογα, αμυντικά και επιθετικά. Άμυνα και επίθεση είναι εξάλλου το πλάνο που δουλεύουμε και εκεί στηρίζουμε τις ελπίδες μας, ότι θα είμαστε πανέτοιμοι ως την έναρξη του πρωταθλήματος. Επιδιώκουμε την ταχύτητα στην τεχνική και στην τακτική και μετά από 35 ημέρες προετοιμασίας, πιστεύω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Αυτό δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν υπάρχουν κι άλλα περιθώρια βελτίωσης αλλά νιώθουμε όλοι αισιόδοξοι ότι στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος όλα θα λειτουργήσουν με άψογο τρόπο».

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (προπονητής Σάκης Τσιώλης) Γιακούποβιτς (80' Μαρούλης), Σέλεζι (63' Ψυχογιός), Κάστρο (46' Ζαραδούκας), Μαρτίν (46' Καπάνταης), Τομάς (68' Σανκαρέ), Γκότοβος (76' Τσεκούρας), Καπετάνος (76' Μόνχε), Πλιάγκας (46' Μητρόπουλος), Ρίκκα (63' Ουμπίντες), Ρόκας (67' Σολάκης), Σκάρος (63' Αλβάρεζ).

ΑΛ ΣΑΑΝΤ (προπονητής Κοσμίν Όλαρόιου):Αλ Σεμπ, Κασόλα, Ταχίρ, Ναντέρ, Μεσάντ, Ταλάλ, Γουεσάμ, Μακντί, Χασάν, Καλφάν, Λεάντρο. Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Αμπντουλαράχ, Ραπάχ, Τσιαμούντ, Αλτζεμπρί, Αλ Μπερίκ, Γιουσούφ Αλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου